gazetajudeteana.ro

Primăria Limanu – reabilitare străzi Vama Veche

de

Primăria comunei Limanu  a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu de prezentare a obiectivului de investiții.

Prin prezentul proiect se propune reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere pe mai multe străzi din localitatea Vama Veche: Midiei, Meduzei (TR1, S12), Salciei, Rãsãritului, Amurgului, Zenitului, Pescãruşului, Trestiei, Liliacului, Iancu Jianu, Bujorului, Margaretei, Delfinului.

Asfalt

În prezent aceste străzi sunt pietruite și acoperite în mare parte cu pământ, fiind foarte greu de parcurs, cu un nivel de vizibilitate foarte redus. Din această cauză sunt foarte dificil de parcurs toamna ți primavara si pe perioadele cu umiditate ridicată. Suprafaţa totalã de reabilitat este de 15124,00 mp.

Obiectivul general la care proiectul contribuie, se referă la imbunătățirea condițiilor de viață a populației din Vama Veche și la asigurarea accesului la servicii considerate de bază. Obiectivul specific la care acest proiect integrat  vizează creșterea numarului de locuitori din zona rurală din localitatea Vama Veche.

Costul estimativ al investiţiei este de 7.815,975 lei cu TVA inclus din care 6.748,913 cu TVA inclus reprezentând construcții  și montaj. Perioada de implementare propusă este de 12 de luni din care durata alocată  lucrărilor este de 9 luni.

You may also like