gazetajudeteana.ro

CJC amenajează un Centru de Sănătate Mintală pentru Adulți

de

Consiliul Județean Constanța intenționează să înființeze o nouă secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“: Centru de Sănătate Mintală pentru Adulți.

În cursul zilei de miercuri, 19 ianuarie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism cu numărul 83, pentru „Reabilitarea, modernizarea și schimbarea destinației din construcție administrativă/social-culturală-farmacie în construcție pentru sănătate – Centru de Sănătate mintală adulți“. Amplasamentul este situat pe strada Izvor numărul 27. În prezent, pe amplasament se află o clădire unde a funcționat o farmacie.

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au declarat pentru Focus Press faptul că investiția va fi finanțată din bugetul propriu, iar valoarea proiectului se ridică la suma de aproximativ 1,4 milioane de lei.

„Reabilitarea, modernizarea și schimbarea destinație imobilului situat în municipiul Constanța, str. Izvor nr. 27, este un proiect al Consiliului Județean Constanța. Aici urmează să fie înființată o secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei», care se va intitula Centrul de Sănătate Mintală Adulți. Lucrările de reabilitare și modernizare ale imobilului, în suprafața de 175 mp, vor fi finanțate din bugetul Consiliului Județean, și se vor ridica la valoarea de aproximativ 1,4 milioane de lei“, a declarat purtătorul de cuvânt al CJC, Marian Cioacă.

Sursa Focuspress.ro

You may also like