gazetajudeteana.ro

Proiect-pilot. Tânăr olimpic la matematică, şcolit în Italia şi SUA, vine în sprijinul elevilor de la sat

de

Iulian Tudorache – ”Așa cum vă spuneam cu puțin timp în urmă, Comuna Crucea împreună cu Universitatea Ovidius și Inspectoratul Scolar Județean au gândit un program de pregătire suplimentară pentru copiii de gimnaziu .
Sâmbăta aceasta ne-am pus de acord și vom începe cu clasa a VIII- a programul de pregătire suplimentară . Vladimir Vintu a făcut programul astfel :
– sâmbăta aceasta 22 ianuarie începând cu ora 10.00 până la ora 12.00 vom avea o sesiune de testare , sesiune in urma căreia cadrele didactice implicate vor stabili parcursul ulterior ( despărțirea clasei in 2 și pregătire separată punctată pe necesitate sau nu ) . Cum spuneam acest lucru va fi ulterior .
In această săptămână vom lucra în cadrul Liceului Tehnologic Crucea urmând că de săptămâna viitoare sa fim găzduiți de Universitatea Ovidius .
Vom fi sâmbătă la liceu inclusiv eu și doamna director, iar mâine voi contacta telefonic toți părinții elevilor clasei a VIII- a, pentru că îmi doresc că prezența la aceste cursuri suplimentare sa fie de 100%. De săptămânile viitoare vom lucra și ne vom organiza și pentru clasa a VII-a si următoarele.
Mâine va voi transmite și programul de transport. Sănătate tuturor și spor la învățat copiilor . ”

You may also like