gazetajudeteana.ro

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța concesionează trei terenuri intravilane

de

În Monitorul Oficial au fost publicate două anunțuri de concesiune de bunuri, servicii de închiriere de terenuri al Primăriei comunei Pantelimon din județul Constanța.
Conform primului anunț, urmează să fie concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 1.765 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 45, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, documentaţia de atribuire se poate ridica, pe baza unei solicitări, de la sediul Primăriei Comunei Pantelimon, Compartimentul Registratură.
Pentru a obține unui exemplar se va achita în numerar la casieria Primăriei Comunei Pantelimon suma de 50 de lei.
Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 21.01.2022, ora 16.00.
Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc la data de 03.02.2022, ora 10.00, în Sala de şedinţe din cadrul Primăriei Comunei Pantelimon, comuna Pantelimon.
Potrivit celui de-al doilea anunț, urmează să fie concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 4.178 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 49, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.
De asemenea, potrivit celui de-al treilea anunț, urmează să fie concesionat un teren intravilan aflat în domeniul privat al Comunei Pantelimon, în suprafaţă de 8.049 mp, situat în satul Runcu, Strada Fermei nr. 47, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa.

În aceste două cazuri documentaţia de atribuire se poate ridica, pe baza unei solicitări, de la sediul Primăriei Comunei Pantelimon, Compartimentul Registratură.
Pentru a obține unui exemplar se va achita în numerar la casieria Primăriei Comunei Pantelimon suma de 50 de lei.
Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 21.01.2022, ora 16.00.
Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc la data de 02.02.2022, ora 16.00, în Sala de şedinţe din cadrul Primăriei Comunei Pantelimon, comuna Pantelimon.

You may also like