gazetajudeteana.ro

Primăria Cernavodă a implementat Avansis Mobile si Avansis Online

de

Primăria orașului Cernavodă anunță că a ales o soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției și a implementat Avansis Mobile si Avansis Online, aplicații integrate de gestionare a relației dintre primărie și contribuabil.

Prin aplicațiile Avansis Mobile si Avansis Online cetățenii din orașul Cernavodă își pot plăti online taxele si impozitele, pot solicita și consulta documente sau pot face programări la administrația locală și la subordonate.

De acum înainte, Primăria Orașului Cernavodă va putea trimite cetățenilor mesaje de interes public la nivel local, direct pe telefon. Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor.

Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon. Avansis Mobile este interfața mobilă prin care contribuabilul poate beneficia de următoarele operațiuni:

consultarea și plata integrală / parțială a taxelor și impozitelor asociate rolului fiscal, defalcat la nivel de taxă / impozit,
plata unor tipuri de amenzi și a diferitelor taxe pentru serviciile instituției, afișarea în timp real a stadiului dosarelor și documentelor depuse,
campanii de informare,
programări la serviciile publice ale administrației care lucrează în baza unei programări.
Pentru a instala aplicația, se deschide magazinul de aplicații pe dispozitivul pe care se dorește instalarea și se caută termenul Avansis Mobile pe Google Play și în AppStore.

Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice calculator cu sistem de operare Windows /Mac și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este accesarea paginii web.

Pentru descrierea în amănunt a tuturor pașilor care trebuie parcurși, utilizatorii pot accesamanualele de utilizare pentru Online si Mobile .Primăria orașului Cernavodă își informează cetățenii despre faptul că pe lângă această aplicație care ușurează mult interacțiunea între instituție și cetățean, există deschidere și se va investi constant în sisteme digitale cât mai diversificate, pentru a pune la dispoziția comunității servicii online ce vor putea fi accesate prin utilizarea calculatorului sau a telefonului.

De asemenea, instituția va face toate demersurile necesare pentru a reduce timpul de lucru cu contribuabilii și timpul alocat soluționării tuturor solicitărilor acestora. Prin adoptarea de soft-uri pentru digitalizare, managementul Primăriei va fi mai eficient, mai transparent și se va putea face economie de timp, resurse umane și financiare.Primăria orașului Cernavodă mulțumește comunității locale pentru deschiderea și sprijinul de care dă dovadă și va comunica constant publicului despre cele mai recente noutăți din cadrul instituției.Mai multe informații puteți găsi pe www.primaria-digitala.ro

You may also like