gazetajudeteana.ro

Secretarii primăriilor din județul Constanța vor avea întâlniri de lucru cu specialiștii din cadrul Instituției Prefectului

de

În următoarele zece zile, secretarii primăriilor din județul Constanța vor avea întâlniri de lucru cu specialiștii din cadrul Instituției Prefectului. Asta pentru că dorim să avem o relație strânsă cu toate cele 70 de primării din județ, astfel de întâlniri fiind un semnal clar de deschidere pentru toți primarii din Constanța, indiferent de statutul localității pe care o conduc, indiferent de culoarea politică.

Este o atribuție de bază a Instituției Prefectului, mai puțin cunoscută și nu la fel de vizibilă ca, de exemplu, atacarea hotărârilor de consiliu local. Dar este o activitate extrem de importantă, care ajută mult la implementarea politicilor publice, la nivel local, indiferent că vorbim despre bugetul localității, inventarierea actelor sau trasabilitate, iar activitatea legală la nivel local este esențială.

Beneficiarii demersului Instituției Prefectului vor fi, în ultimă instanță, toți cetățenii județului, care vor avea parte de o eficientizare a guvernării locale, de transparență și decizii sigure.

You may also like