gazetajudeteana.ro

S-a decis cine sunt concesionarii pentru terenurile din comuna Pantelimon

de

În Monitorul Oficial au fost publicate trei anunțuri de concesiune de bunuri, servicii de închiriere, Servicii de inchiriere de bunuri imobiliare proprii al Primăriei Pantelimon din județul Constanța. Conform primului anunț, numărul ofertelor primite şi al celor declarate valabile au fost: două oferte primite şi două oferte declarate valabile. Oferta care a fost declarată câştigătoare este cea a lui Popa Adrian, domiciliat în satul Nistoreşti, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa, pentru terenul situat în satul Nistoreşti, Strada Primăriei nr. 28, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa, în suprafaţă de 1.662 mp.
Durata contractului este de 25 de ani.

Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial, criteriile utilizate pentru determinarea ofertei câştigătoare au fost reprezentate cel mai mare nivel al redevenţei..

Potrivit celui de-al doilea anunț, publicat în Monitorul Oficial cu numărul 237 din data de 10 decembrie 2021, procedura aplicată pentru atribuirea contractului de concesiune de bunuri/informaţii cu privire la repetarea procedurii de licitaţie dacă e cazul a fost tot licitaţie publică.

Este vorba despre un anunț de atribuire a contractului de concesiune. Criteriile utilizate pentru determinarea ofertei câştigătoare au fost reprezentate de cel mai mare nivel al redevenţei.

Oferta declarată câştigătoare a fost cea a lui Dan Constantin, domiciliat în satul Călugăreni, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa, pentru terenul situat în satul Călugăreni, Strada Dealului nr. 6B, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa, în suprafaţă de 8.825 mp. Durata contractului este de 25 de ani.În ceea ce privește al treilea anunț de atribuire a contractului de concesiune, publicat în Monitorul Oficial cu numărul 237 din data de 10 decembrie 2021, criteriile utilizate pentru determinarea ofertei câştigătoare au fost reprezentate tot de cel mai mare nivel al redevenţei. Oferta care a fost declarată câştigătoare aparține lui Pavlov Liliana-Delioara, domiciliată în satul Pantelimon, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa, pentru terenul situat în satul Călugăreni, Strada Dealului nr. 6A, comuna Pantelimon, judeţul Constanţa, în suprafaţă de 8.675 mp. Durata contractului este tot de 25 de ani.

sursa Ziua de Constanta

You may also like