gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Vor fi capturați câinii fără stăpân din Tuzla

Avatar photo by

Primarul comunei Tuzla, Reșit Taner a făcut o postare pe pagina sa de socializare, în care anunță faptul că în zilele de miercuri, 12 ianuarie și joi, 13 ianuarie a.c., o echipă de ecarisaj va colecta câinii fără stăpân din localitate.

Totodată, acesta îi îndeamnă pe cetățeni să profite de campania de sterilizare gratuită.

“În urma solicitărilor dumneavoastră cu privire la capturarea câinilor fără stăpân, vă anunț că în zilele 12 și 13 ianuarie 2022 o echipă de ecarisaj va colecta câinii fără stăpân de pe raza comunei Tuzla.
Pentru evitarea eventualelor neplăceri, precum capturarea câinilor cu stăpân, vă rog să aveți în vedere ca aceștia să nu fie nesupravegheați și liberi pe străzi.
Pe viitor, pentru a scădea numărul acestor situații, vă îndemn să profitați de campaniile de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor pe care le organizăm cât de des se poate.
Vă mulțumesc pentru înțelegere”, se arată în postarea primarului Reșit Taner.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Tuzla – Informare proiect „Reabilitare, consolidare, modernizare, dotare tabără de copii, desființare clădiri C2, C3, C4, C5, C6, construire corpuri de clădire cu funcțiune de cazare, cantină și servicii, bazin de înot, terenuri de sport și împrejmuire, Comuna Tuzla, Județul Constanța”

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Primăria comunei Tuzla. Este vorba de „Reabilitare, consolidare, modernizare, dotare tabără de copii,...