gazetajudeteana.ro

Radu Cristian, primarul Mangaliei, despre proiectele derulate în 2021, cu bani europeni și din bugetul local

de

Radu Cristian: ”Încă din primele zile ale acestui an, angajații Primăriei au reluat lucrările și actiunile de igienizare, pe străzile orașului. Pentru o mai bună conștientizare a proiectelor derulate în 2021, aș dori să vă prezint, pe scurt, câteva dintre acestea:
– Am finalizat trei proiecte cu fonduri UE: Restaurarea Bisericii “Sf. Gheorghe”, Reabilitarea străzilor din Saturn și Modernizarea Pieței Republicii;
– Suntem aproape de finalizarea altor patru proiecte din bani europeni:
Refacerea falezei Mangalia-Saturn, Reabilitarea unui număr de 17 străzi importante din centrul orașului, Modernizarea stațiunii Neptun și Introducerea transportului în comun electric, în municipiul Mangalia;
– Am continuat, cu bani din bugetul local, să amenajăm parcări pe locul fostelor garaje, să aerisim orașul, demolând ce a mai rămas din barăcile insalubre și construcțiile fără autorizație.

În tot acest timp, am continuat amenajarea și întreținerea domeniului public, dar și alte activități utilitare. În perioada următoare, vă voi informa despre proiectele la care lucrăm în cursul acestui an”, afirmă edilul Mangaliei, pe pagina sa de Facebook.

You may also like