gazetajudeteana.ro

Centrul de Sănătate de la Năvodari, în atenția ministrului Alexandru Rafila

de

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, s-a întâlnit, astăzi, cu primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pentru a discuta despre Centrul de Sănătate din localitate.

„M-am întâlnit astăzi, la Constanța, cu ministrul Sănătății, dr. Alexandru Rafila, pentru a discuta despre Centrul de Sănătate de la Năvodari. Unitatea medicală din orașul nostru, care a fost redeschisă în anul 2020, după mai bine de 30 de ani, trece în momentul de față printr-un important proces de dotare cu aparatură modernă. În acest sens, împreună de ministru Rafila, având sprijinul managerului Spitalului Județean Constanța, Ionuț Ionescu, și al președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, căutăm soluții pentru a aduce noi medici specialiști la Năvodari, pentru a crește calitatea serviciilor de sănătate oferite pacienților!“, a spus Chelaru.

Amintim că, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat, astăzi, într-o vizită în Constanța, unde a verificat de ce Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa nu este deschis nici la ora actuală. El s-a întâlnit cu oficilitățile locale și județene.

sursa Ordinea.ro

You may also like

article-image
Administrație

Consiliul Județean Constanța – Informare lucrări de reabilitare a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, precum și a Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud

Au fost semnate ordinele de începere a lucrărilor de reabilitare a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, precum și a Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud. Lucrările de reparații ale Centrului...