gazetajudeteana.ro

APM a dat undă verde: se va extinde iluminatul public în mai multe zone din orașul Techirghiol

de

Primăria Techirghiol intenționează să extindă iluminatul public în mai multe zone din oraș, iar în acest sens a fost depusă documentația necesară proiectului la instituția abilitată de mediu. De curând, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a dat undă verde pentru această investiție.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ”Extindere rețea de iluminat public în orașul Techirghiol”, amplasat pe străzile: 9 Mai, pictor Ion Andreescu, Artarului, Berzei, D. Bolintineanu, Campinei, dr. Victor Climescu, A.I. Cuza, aleea Mihai Eminescu, Eroilor, Fermei, Florilor, Fragilor, Gheorghe Lazar, col Ion Mărculescu, Minerva, Eremia Movila, Nucului, Pescarilor, Plevnei, Rovine, Alecu Russo, Sanatoriului, Ulmului, Ec. Varga, Victoriei, Zânelor din orașul Techirghiol.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta de pe strada Unirii, numărul 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Precizăm că administrația publică locală din orașul Techirghiol pregătește noi proiecte pe fonduri europene, ce sunt menite să adauge plus valoarea stațiunii balneare de interes național, între care modernizarea zonei Firului de Vale, zonă neexploatată din acest punct de vedere, până în prezent sau modernizarea străzii Lacului, zona Nenciu Stoian

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.