gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Conducerea Primăriei Castelu trage linie la final de an: investiții de milioane de euro în comună

Avatar photo by

Administrația locală din Castelu trage linie la finalul unui an în care investițiile au fost în centrul atenției, de la modernizări de drumuri și până la școli și grădinițe. Primarul comunei Nicolae Anghel și viceprimarul Antoneta Prodan spun că, în afara proiectelor aflate în derulare, marea țintă a celor de la Castelul în 2022 este introducerea rețelei inteligente de gaze naturale în comună, proiect finanțat din fonduri europene.

„În acești ani, am încercat și vom încerca să facem tot ceea ce știm mai bine pentru comuna noastră. Au fost multe momente grele, când viziunea noastră se împiedica de lipsa resurselor, când proiectul s-a împotmolit politic, când banii promiși au întârziat sau nu au ajuns tot politic, când resursa umană nu a fost suficientă, când timpul ne-a devenit dușman și când direcția nu mai părea așa clară. Dar, dincolo de acestea, suntem recunoscători față de fiecare dintre dumneavoastră, oameni valoroși, care iubesc acest loc! Suntem recunoscători tuturor celor care au avut încredere în noi la alegerile din 2020, au ales echipa care are rezultate, proiecte finalizate, proiecte în derulare si proiecte pentru investiții noi! Mulțumim!“ Pentru proiectul de gaze am depus cererea de finanțare. Lăsăm timpul sa vorbească pentru noi!“, a declarat viceprimarul Antoneta Prodan.

Investiții derulate în 2021

Modernizare drumuri de interes local, Submăsura 7.2, asfaltare pe bani europeni – străzi din Castelu și Nisipari

Modernizarea strada Bisericii și Gării, GAL, fonduri europene

Modernizarea grădiniței Castelu, fonduri europene, 7.2

Modernizarea Căminului Cultural Nisipari, fonduri europene, 7.6

PROIECT REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN ARIA DE OPERARE A SC RAJA SA Constanța în comuna Castelu

Gospodărie de apă in localitatea Castelu

Amenajarea curții grădiniței Castelu, buget local

Amenajarea curții Școlii Gimnaziale nr 1Castelu- teren sintetic

Acum, la final de an, conducerea Primăriei Castelu vine cu un mesaj pentru locuitorii comunei.

„La cumpăna dintre ani, când Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Anul Nou ne aduc lumină și pace în suflete, vă adresăm dumneavoastră, locuitori ai comunei Castelu, fiicelor și fiilor noștri plecați pe meleaguri străine, cele mai calde urări de sănătate și multă prosperitate, împreună cu tradiționalul La mulți ani!“, este mesajul primarului Nicolae Anghel și viceprimarului Antoneta Prodan pentru locuitorii celor două sate ale comunei.

You may also like