gazetajudeteana.ro

COD PORTOCALIU de vânt puternic, la Constanţa, până la ora 12

de

Administraţia Naţională de Meteorologie menţine codul portocaliu de vânt puternic pentru judeţul Constanţa, până la ora 12.

Potrivit avertizării meteorologilor, în estul Munteniei, sudul Moldovei şi în Dobrogea, vântul va continua să prezinte intensificări susţinute cu rafale de 70 – 80 de km pe oră, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, peste 80 – 90 de km pe oră, viscolind şi spulberând ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

De asemenea, după ora 12 şi până la ora 18, va fi cod galben, căci vântul va prezenta intensificări cu viteze de peste 55 km pe oră, iar în zona montană este 70 km pe oră, spulberând zăpada. Va mai ninge slab în extremitatea de sud-est a ţării.

La această oră, la Constanţa, este înnorat şi mai ninge slab. Maxima termică abia dacă va atinge 1 grad Celsius. La noapte, se vor mai vedea câţiva fulgi şi termometrele vor indica minimum -2 grade.

Mâine, se vor mai resimţi rafale de vânt şi va fi în continuare înnorat. Valorile termice se vor încadra între -5 şi 2 grade.

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.